Цитата місяця

ДЛЯ ТОГО ЩОБ СИЛА ДУМКИ "ПРАЦЮВАЛА НА ВАС”, ПОТРІБНО РОЗВИВАТИ ПОЗИТИВНЕ СТАВЛЕННЯ ДО ЖИТТЯ.                                                                                                                                                                                                             «Електронні мізки будуть помилятися значно точніше.» (Габріель Лауб)                                                                                                                                                                                                              Одна машина може виконувати роботу п'яти звичайних людей, але жодна машина не зможе виконати роботу однієї непересічної людини. (письменник Елберт Габбард)                                                                                                                                                                                                              «Комп’ютери — це як велосипед. Тільки для нашої свідомості» (Стів Джобс)                                                                                                                                                                                                              «Ніколи не довіряйте комп’ютеру, який ви не в змозі викинути у вікно.» (Стів Возняк)                                                                                                                                                                                                              «Разум, однажды расширивший свои границы, никогда не вернется в прежние.» (А. Ейнштейн)                                                                                                                                                                                                              Комп'ютер потрібен, щоб служити людині. Не потрібно, щоб людина служила комп'ютеру. (Г. Метьюсоу)

9 листопада 2015 р.

Інтернет підвищує артеріальний тиск у молодих людей

Результат пошуку зображень за запитом "дитина з компютером"
Надмірне захоплення інтернет-серфінгом може значно підвищити артеріальний тиск у молодих людей, вважають експерти з Госпіталю Генрі Форда. 
В рамках останнього дослідження з участю 134 підлітків вони встановили: люди, які проводять в інтернеті більше 14 годин на тиждень, мають додаткові ризики артеріальної гіпертензії. Про це пише Zee News.


Разом з високим тиском, вважають вчені, інтернет-залежність тягне за собою тривожність, ожиріння і симптоми депресії. Крім усього іншого, щогодини в інтернеті заради розваги – це віддалення від родичів, друзів. Доведено, що у таких людей знижений навик встановлення нових контактів і підтримки старих зв’язків.
Небезпечні наслідки чекають людей, які проводять в інтернеті більше 25 годин на тиждень. Мова йде не тільки про стаціонарні комп’ютери і ноутбуки, але і про смартфони, стали в останні роки чи не основним засобом виходу в інтернет. Вчені установили рекомендований ліміт на віртуальні справи: не більше двох годин на день з перервою на вихідні.
Джерело cikavosti.com

Немає коментарів :

Дописати коментар

Коментарі