Цитата місяця

ДЛЯ ТОГО ЩОБ СИЛА ДУМКИ "ПРАЦЮВАЛА НА ВАС”, ПОТРІБНО РОЗВИВАТИ ПОЗИТИВНЕ СТАВЛЕННЯ ДО ЖИТТЯ.                                                                                                                                                                                                             «Електронні мізки будуть помилятися значно точніше.» (Габріель Лауб)                                                                                                                                                                                                              Одна машина може виконувати роботу п'яти звичайних людей, але жодна машина не зможе виконати роботу однієї непересічної людини. (письменник Елберт Габбард)                                                                                                                                                                                                              «Комп’ютери — це як велосипед. Тільки для нашої свідомості» (Стів Джобс)                                                                                                                                                                                                              «Ніколи не довіряйте комп’ютеру, який ви не в змозі викинути у вікно.» (Стів Возняк)                                                                                                                                                                                                              «Разум, однажды расширивший свои границы, никогда не вернется в прежние.» (А. Ейнштейн)                                                                                                                                                                                                              Комп'ютер потрібен, щоб служити людині. Не потрібно, щоб людина служила комп'ютеру. (Г. Метьюсоу)

1 лютого 2015 р.

У 2018 половина населення Землі буде користуватися інтернетом

1-29-01-2015-600-313Згідно з прогнозом, який опублікувала аналітична компанія eMarketer до 2018 року Інтернетом хоча б один раз на місяць буде користуватися 3.6 мільярда людина- половина всього населення Землі. На даний момент це число становить 2.89 мільярда людей — 42.5 відсотків від усього населення.




У першу чергу на збільшення числа користувачів вплине розвиток широкосмугового доступу на ринках, що розвиваються в країнах з великим числом населення, насамперед це Індія та Індонезія. Також зростання пов’язують і з поширенням дешевих мобільних телефонів, а також із здешевленням вартості мобільного інтернету.

В даний момент по кількість користувачів, які мінімум 1 раз користуються Інтернетом на першому місці знаходиться Китай — 643 млн чоловік. На другому місці США — 253 млн чоловік (населення 320 мільйонів), на третьому Індія — 215 мільйонів користувачів (населення 1.2 мільярда чоловік).
Найбільша частка користувачів користуються соціальними мережами, шукають будь-яку інформацію, а також переглядають різний контент (новини, відео тощо). Також в останні роки зростає і частка тих, хто регулярно здійснює покупки в Інтернеті — тут відзначається великий потенціал у країнах, що розвиваються.
Джерело http://cikavosti.com

Немає коментарів :

Дописати коментар

Коментарі