Цитата місяця

ДЛЯ ТОГО ЩОБ СИЛА ДУМКИ "ПРАЦЮВАЛА НА ВАС”, ПОТРІБНО РОЗВИВАТИ ПОЗИТИВНЕ СТАВЛЕННЯ ДО ЖИТТЯ.                                                                                                                                                                                                             «Електронні мізки будуть помилятися значно точніше.» (Габріель Лауб)                                                                                                                                                                                                              Одна машина може виконувати роботу п'яти звичайних людей, але жодна машина не зможе виконати роботу однієї непересічної людини. (письменник Елберт Габбард)                                                                                                                                                                                                              «Комп’ютери — це як велосипед. Тільки для нашої свідомості» (Стів Джобс)                                                                                                                                                                                                              «Ніколи не довіряйте комп’ютеру, який ви не в змозі викинути у вікно.» (Стів Возняк)                                                                                                                                                                                                              «Разум, однажды расширивший свои границы, никогда не вернется в прежние.» (А. Ейнштейн)                                                                                                                                                                                                              Комп'ютер потрібен, щоб служити людині. Не потрібно, щоб людина служила комп'ютеру. (Г. Метьюсоу)

23 січня 2015 р.

Найпопулярніші паролі 2014


На сайті компанії SplashData, що займається розробкою систем захисту персональних даних користувачів з’явився звіт про найпопулярніші паролі 2014 року. Перші чотири місця «хіт-параду» протягом багатьох років займають 123456,  password, 12345 і 12345678 відповідно, а подальший список виглядає не більш оригінально:
5. qwerty
6. 123456789
7. 1234



8. baseball
9. dragon
10. football
11. 1234567
12. monkey
13. letmein
14. abc123
15. 111111
16.mustang
17. access
18. shadow
19. master
20. michael
21. superman
22. 696969
23. 123123
24. batman
25. trustno1
Якщо в цьому списку ви знайшли свій пароль, то настійно рекомендуємо замінити його на більш надійний. До речі, беручи до уваги таке зневажливе ставлення до захисту своїх даних мільйонами користувачів, не варто дивуватися новинам про масові зломи поштових скриньок.
Джерело http://cikavosti.com

Немає коментарів :

Дописати коментар

Коментарі